Affiliate worden

Wil je een affiliate van Circle Line worden?

Heb je een internetsite met ten minste 2.500 unieke bezoekers per maand? Via het affiliate marketingprogramma heb je de mogelijkheid om onze producten aan te bieden en extra inkomen te genereren.

Verdien geld met je website

Elke bezoeker die via de link op jouw website de site van Circle Line bezoekt en vervolgens een product bij ons koopt, levert je een vergoeding op. Er zit geen limiet aan het bedrag dat verdiend kan worden, aangezien Circle Line een vaste vergoeding per bestelling betaalt. Dus hoe meer bezoekers via jouw site een bestelling doen bij een webwinkel van Circle Line, hoe meer je verdient. Aan je deelname aan het affiliate-programma van Circle Line zijn geen kosten verbonden.

Hoe werkt het affiliate-programma?

Als affiliate neem je in je website een banner of tekstlink op naar een van de webwinkels van Circle Line. Op die manier bied je de bezoekers van jouw site de mogelijkheid om onze producten te bestellen via je website. Door op een banner of een hyperlink te klikken, komt de bezoeker op pagina van Circle Line terecht. Natuurlijk staat Circle Line gedurende het hele proces garant voor de privacy van de geregistreerde informatie.

Wat moet je doen?

Ben je al een affiliate van TradeTracker, dan kun je jouw e-mailadres en wachtwoord gebruiken om je aan te melden voor het affiliate-programma van bestel.nl.
Ben je nog geen affiliate van TradeTracker, bezoek dan Tradetracker om je aan te melden. Je ontvangt van TradeTracker een inlogcode, een wachtwoord en verdere instructies.

Zodra je aanmelding is goedgekeurd*, hoef je alleen maar een banner van een van onze webwinkels met de juiste link en je persoonlijke code op je site te plaatsen en ben je een affiliate van Circle Line.
Er zijn banners beschikbaar in diverse lay-outs en verschillende stijlen. Het is ook mogelijk banners en tekstlinks te combineren; dit levert het beste resultaat. De links kunnen op elk gewenst moment worden verwijderd, waarmee de link met bestel.nl ook meteen is verbroken.

*Affiliate sites met kado en gadgetgerelateerde content hebben onze voorkeur. NB: sites met provocerende boodschappen (d.w.z. sites met een seksuele, religieuze of politieke content) komen niet in aanmerking.

Bestel.nl en TradeTracker

Circle Line hecht veel belang aan de bijdrage die een affiliate-netwerk kan leveren aan moderne e-commerceactiviteiten. Dat is de reden dat we een strategisch samenwerkingsverband zijn aangegaan met TradeTracker en hun de verantwoordelijkheid hebben gegeven voor de verwezenlijking van ons affiliate-programma. Klik hier voor informatie over TradeTracker. Met je inlogcode en wachtwoord heb je toegang tot aanvullende informatie over vergoedingen, grafische elementen en technische informatie.

Voor alle overige informatie kan je terecht op affiliates@tradetracker.nl